We zijn weer begonnen

Na een aantal vakantieweken groeizaam weer, leek onze school wel op de School van Doornroosje. Grote (klim)Hopplanten maakten het Kindcentrum tot een geheimzinnig gebouw. Na wat snoeiwerk lijkt alles erop alsof we niet "dicht" zijn geweest.

We hopen dat u allen heeft mogen genieten van een heerlijke, welverdiende vakantie. Hoewel we natuurlijk weten dat een aantal kinderen het lastig zal vinden om weer naar school te gaan, weten we ook dat heel vaak het weerzien van vriendjes en vriendinnetjes veel verzacht. Dat lijkt ook dit jaar het geval te zijn.
De Buitenschoolse Opvang is een feit geworden en ook is de school een paar nieuwe gezichten "rijker" dit jaar. Deze leerkrachten zullen zich aan u voorstellen in de Nieuwsbrief.

We wensen u, de kinderen en onszelf een goed jaar toe met veel gezondheid en geluk.

Met vriendelijke groet,

Team Kindcentrum TROTZ!


Afscheid van een top juf

Donderdag vroeg in de morgen verscheen aan de Koolmees 57 een prachtige antieke brandweerwagen met sirenes. Achter deze wagen verzamelde zich een bonte stoet van groep 5/6 leerlingen om op versierde fietsen een halve kilometer af te gaan leggen richting het huis van juf Jose.

Aangekomen bij haar huis stond juf te stralen om al die blije koppies op die prachtige versierde fietsen. Al gauw was het duidelijk dat zij in de brandweerwagen plaats mocht nemen met haar familie om al toeterend vice versa naar KC TROTZ! te gaan. (Haar "tweede" huis!!!). Daar stond een erehaag klaar van alles en iedereen die ook maar enigszins aan school verbonden zijn of waren. De hele dag stond in het teken van dit afscheid. Spelletjes, optredens, traktaties, cadeautjes, lachen, huilen, herinneringen delen, mooi weer en een goed gehumeurde populatie maakten deze dag onvergetelijk.
Juf Jose heeft 28 jaar op ons Kindcentrum en juf bedankt voor alle mooie, leerzame en ....onvergetelijke jaren.