Ook voor uw kind een onbezorgde vakantieweek?
21 mei 2021

Kom jij Bij Ons deze zomer?Bij Ons Dagkamp is een stichting die een vakantieweek organiseert waarbij kinderen kunnen spelen, leren en ontdekken. De dagen bestaan uit een afwisselend programma in de thema’s Creatief, Sport, Natuur en Cultuur. 
Zou u uw kind of kinderen (7 jaar t/m 12 jaar) een fijne vakantieweek toewensen maar beschikt u niet over de nodige financiële middelen? Misschien biedt Bij Ons Dagkamp een mogelijkheid om dit tóch te realiseren.

 
Voor uw kind of kinderen is de Gesponsorde Plek bedacht. Hierbij betalen bedrijven of particulieren via sponsoring de volledige kosten voor het kind dat voor deze Plek wordt aangemeld. Een sponsor weet niet welk kind hij/zij sponsort. 

 

De vakantieweek is de tweede week van de zomer vakantie, van 19 juli tot en met 22 juli, iedere dag van 9.00-15.30 uur. Voor eten en drinken wordt gezorgd (meer informatie volgt wanneer een kind definitief in aanmerking komt voor een Gesponsorde Plek).

 

Aanmelden voor een Gesponsorde Plek?
Als u gebruik wilt maken van een Gesponsorde Plek, dan kunt u tot 31 mei via onze website (www.bijonsdagkamp.nl) een verzoek tot deelname doen. 
U vermeldt bij de aanmelding de code: C7-GPI06 + naam/telefoon en ContactpersoonBij Ons Dagkamp - Home | Facebook

Tot gauw Bij Ons, 
Ruud & Priscilla Pleeging 
Anneke Schippers 
Stichting Bij Ons Dagkamp 

Agenda
Pauwweken
23 augustusLees verder
Schoolfotograaf
30 augustusLees verder
Oud papier
30 augustusLees verder
Joods nieuwjaar
7 septemberLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren