Koningsspelen
12 april 2021

 

Kindcentrum TROTZ!, 23 april 2021

 

 

oOp vrijdag 23 april was het zover. De Koningsspelen gingen van start. Er was een Corona proof programma gemaakt dat er voor zorgde dat alle kinderen veilig en actief bezig waren. 

 

fDe Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest waar gemiddeld 1,2 miljoen kinderen afkomstig van 6.000 scholen in het primaire onderwijs in Nederland, het Caribisch deel van het Koninkrijk en Nederlandse scholen in het buitenland aan meedoen. 

In 2013 zijn de Koningsspelen voor het eerst georganiseerd in het kader van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander met als doel kinderen in het primaire onderwijs en hun ouders te laten zien dat samen goed ontbijten en actief bewegen belangrijk, maar vooral ook heel leuk is.

Wat hebben wij zoal gedaan? We dansten in de klas het Koningslied "Zij aan zij", speelden oud-hollandse spelletjes en hadden verder een eigen "oranje programma" in de klas. 

 

tWe zijn blij dat dit evenement door kon gaan. Samen met uw kinderen hebben we er een ouderwets gezellige Koningsdag van gemaakt.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Kindcentrum TROTZ!

 

Agenda
Meivakantie
Hemelvaartsdag
Pauwweek
Oud papier
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren